I BELIEVE IN COLORS

VI PRØVER LIGE IGEN

2017_03_15_Mathilde_00702017_03_15_Mathilde_0068secret2017_03_15_Mathilde_0073Secret 2Tørklæde Oldie fra H&M Hoodie MONKI  Bukser MONKI Bomber Secretsamples Støvler Vagabond

“Better late than never”

Hallooooo derude !!! IM BACK !!!

Det er godt nok længe siden var ? Mon der overhovedet stadig er nogen tilskuere tilbage på tribunen? Det er vel godt lidt under 1 års tid siden jeg postede et indlæg sidst, så jeg bebrejder altså ikke nogen hvis i er gået “hjem”og har lukket og låst døren.

Men nu har jeg altså sat mig for at prøve at blogge lidt igen. Denne gang på dansk. Da jeg startede bloggen sidste år skrev jeg på engelsk, fordi jeg kunne se at der var mange udenlandske følgere på instagram og herinde, men jeg tror altså bedre at jeg kan udtrykke mig på mit moderssprog; Danish ! – og så er der vist en lille translater knap til dem der bedre kan forstå engelsk, så håber alle der har lyst stadig kan følge med 🙂

Okay ! Så langt så godt.

Hmm… Hvordan starter man lige sin blog op igen efter en utilgivelig lang pause, og inden den egentlig rigtig var kommet igang ?

Jo… Lad mig opsummere hvorfor jeg startede med at blogge og hvorfor jeg stoppede igen.

Jeg tror på farver og på at leve dem. Du kan sige hvad du vil, men farver gør altså en glad i bøtten 🙂 Især på de grå dage – Og da jeg bor i et land hvor jeg vel godt kan sige, uden at fornærme nogen, at folk er lidt farve forskrækket og lidt bange for at stikke ud fra mængden startede jeg den her blog i håb om at kunne inspirere andre til at turde være mere af  dem selv, og være stolt af det. Og det er sådan set det, jeg stadig vil med den her blog. Ikke at min mission er, at alle skal springe ud i den helt store farvelade, for det er i virkeligheden ikke farverne det handler om, men at turde at gå med det der føles rigtigt i maven.

Jeg stoppede med at blogge igen fordi, jeg simpelthen ikke skulle have kastet mig ud i et nyt “projekt” på det tidspunkt jeg gjorde sidste år. Kort fortalt var jeg sygemeldt med stress fra mit arbejde i en længere periode, og da jeg endelig var kommet nogenlunde ovenpå stod mig og min kæreste overfor en længere rejse til Asien som krævede en del tid og planlægning… og ikke mindst ud- og indflyting fra vores elskede hjem. Mit hovede kunne kort sagt ikke rumme mere på det tidspunkt, men nu ! NU er jeg klar til at vande det her lille blogger frø og se det gro og forhåbentlig blive til en stor flot solsikke. En solsikke fordi det er min yndlingsblomst og fordi den er gul som min yndlingsfarve og altid bevæger sig i retningen af solens stråler. Åh hvor poetisk var ! 🙂

Lad os slutte mit første indlæg i min nye blogger begyndelse af, med billederne fra en mega blæsende dag for et par uger siden hvor jeg og min fotograf-ven Emil Lyders skød nogle billeder af den her virkelig seje bomberjakke fra Secretsamples som jeg har lavet en lille collab med. De er baseret i Århus og producerer alt deres design i afrikanske tekstiler. De har virkelig mange fine ting og du kan tjekke dem ud lige her Secretsamples og få 25% oveni hatten med koden: secret25rainbow hvis du er hurtig 😉 Rabatten gælder nemlig kun til og med imorgen, fredag.

Jeg kommer helt sikkert stadig ikke til at blogge hver dag, men lad os lige holde mig oppe på at 1 år imellem indlæggene er liiiidt for lang tid !

Vi ses. SNART ! 🙂

<3 Mathilde

2017_03_15_Mathilde_0063

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I BELIEVE IN COLORS